Hvem er vi?

・Siden 2022 ・

Vores filosofi

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund møder du dygtige og lokale medarbejdere, der bestræber sig på at gøre dit tandlægebesøg til en positiv oplevelse. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og godt behandlet. Vi tager os tid til at lytte, have dig i centrum og medinddrage dig i processen. Alle behandlinger tager udgangspunkt i dig som patient, og hvad der er den bedste mulige løsning for dig. 

Vores kompetente og erfarne team sætter en ære i at udføre tandbehandlinger af høj kvalitet. Vi gør en dyd ud af løbende at højne vores faglige kompetencer, og vi er opdateret indenfor nyeste trends og teknikker fra vores fag.

Visionen er at sikre, at du kan bevare dine egne tænder hele livet igennem.

Mød personalet

Julia Kornum Hundebøll

Tandlæge

Josephine Fruelund

Tandlæge

Joy Breinstrup

Tandlæge

Ina Kirkegaard

Tandplejer

Helle Bigum

Klinikassistent

Maja Louise Berg

Klinikassistent

Lisbeth Adelholm

Klinikassistent

Karina Pallesgaard

Klinikassistent

Charlotte Enggaard

Klinikassistent

Tandeftersyn

Et grundig tandeftersyn og forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, om du bevarer dine tænder livet igennem. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Ved tandeftersynet får du grundig information om, hvordan du bedst forebygger sygdom i munden.

Ved tandeftersynet vurderes, hvilket indkaldeinterval der er bedst for netop dig. Det er en faglig vurdering, der afgør, hvilket interval du anbefales.
Intervallet afhænger af sygdomsgraden i din mund. Har du ingen eller meget lav grad af sygdom i munden indkaldes du normalvis 1 gang årligt. Har du derimod f.eks. huller, tandkødsbetændelse eller parodontitis anbefales yderligere kontroller hver 3.-6. måned.

Ved tandeftersyn tager vi røntgenbilleder ved behov, og fjerner belægninger på tænderne.