Ny patient?

Nemt og trygt

Skift til Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Du er mere end velkommen som ny patient, og det kan du blive nemt og hurtigt. Du skal blot kontakte os enten ved at ringe til os eller ved at kontakte os på kontaktformularen her på siden.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre eventuelt tandlægeskift fra din tidligere tandlæge til os så behageligt for dig som muligt. Vi klarer alt det praktiske i form af at indhente din journal samt røntgenbilleder. Vi er også behjælpelig med at søge kommunen om tilskud, hvis du har behov for det.

Som ny patient tager vi hånd om dig og dine tænder. Du vil blive modtaget af en af vores dygtige behandlere, og der vil ved første besøg være ekstra god tid til, at vi i fællesskab kan tale om dine forventninger, ønsker og behov. Sammen laver vi en behandlingsplan, så du kender både pris og fremtidsplanerne for din tandsundhed.

Ulstrup

Lider du af tandlægeskræk?

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund gør vi vores absolut bedste for, at besøget bliver så rart og trygt som muligt. Vores personale har stor erfaring med håndtering af tandlægeskræk, og vi er meget opmærksomme på at give vores patienter en tryg og omsorgsfuld behandling.

Vi ønsker, at du skal føle dig mødt i øjenhøjde, og skal føle dig tryg og velinformeret, når du forlader klinikken. Derfor tager vi os god tid til spørgsmål og information.

Kom ind forbi klinikken

Vi står altid til rådighed for en snak om tandlægeskræk, eller hvis du har lyst til at se vores omgivelser. Din tryghed er alfa omega for os. Vi glæder os til at se dig.

Ønsker du at blive ny patient?

Skriv til os, så kontakter vi dig for en tid.

Tandeftersyn

Et grundig tandeftersyn og forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, om du bevarer dine tænder livet igennem. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Ved tandeftersynet får du grundig information om, hvordan du bedst forebygger sygdom i munden.

Ved tandeftersynet vurderes, hvilket indkaldeinterval der er bedst for netop dig. Det er en faglig vurdering, der afgør, hvilket interval du anbefales.
Intervallet afhænger af sygdomsgraden i din mund. Har du ingen eller meget lav grad af sygdom i munden indkaldes du normalvis 1 gang årligt. Har du derimod f.eks. huller, tandkødsbetændelse eller parodontitis anbefales yderligere kontroller hver 3.-6. måned.

Ved tandeftersyn tager vi røntgenbilleder ved behov, og fjerner belægninger på tænderne.